Главная / 1st AC

Юрій Пальчик

30-07-1986

Професійні навички

Знання камер: ARRI. ALEXA, ALEXA plus, ALEXA xt(+), ALEXA mini, ALEXA mini LF. RED Scarlet, RED Epic-X, RED Raven, RED Epic-W Helium 8K, RED Gemini. Blacmagic. BM 2,5K , BM 4K BM URSA mini 4K & 4,6K . Sony. Sony FS7, FS& MII Sony a7 IIs. Знання систем стабілізації: DJI RONIN, RONIN M, RONIN S, RONIN 2

Сертифікати і освіта

PATRIOT Rental Certification

Іноземні мови

ENGLISH - Upper-Intermediate

Відео

Фільмографія

Т.С "Дільничний з ДВРЗ" (2019)

Горенко Євгеній, Хіміч Анатолій

Т.С "Вскрытие покажет" (2019)

Горенко Євгеній

ТРК Інтер "Вещдок" (2017-2018)

Т.С. "Катерина" (2016)

Раковский Слава

" 5baksiv.net" (2015)

Константин Пономарьов