Главная / Sound Engineer

В’ячеслав Бородавка

19-08-1994

SOUND ENGENEER

Професійні навички

- Виконання підготовчих робіт по обслуговуванню кінознімальної апаратури; - навички обслуговування звукової апаратури; - здійснення налаштування звукової техніки; - забезпечення запису звуку на знімальному майданчику; - виконання експлуатаційно-технічного обслуговування звукового обладнання; - забезпечення зберігання та передачі записаного звукового матеріалу; - знання особливостей звукової апаратури (Аудіо-рекордери: Sound Devices 788T, 744T, 722; Tascam DR-680, HS-P82; Fostex PD-606, 604; Edirol R-4 Pro; Zoom та інші. Радіосистеми: Sennheiser ew100 g2,g3. Ew100-935 g3. Skp100 g2. Skp300 g3 та інші); - знання звукових редакторів та секвенсорів (Nuendo,); - навички шумового (AMB, SFX) озвучування.

Сертифікати і освіта

PATRIOT Rental Certification

Відео

Фільмографія

Т.С "Братья по крови" (2019)

Т.С "Наседка" (2019)

Т.С "Опер по вызову" 1.2.3.4 сезоны (2017-2018)

Т.С "Колдуньи" (2017)

"Светофор" (2016)

Т.С "Добро пожаловать на Канары" (2016)

"Чисто-ньюз" (2016)

Т.С "Владимирская 15" (2015-2016)

"Майор и магия" (2014)

Т.С "Лаборатория любви" (2014)