Главная / FOCUS PULLER

Володимир Безсмертний

08-10-1967

Професійні навички

Досвід роботи механіком з 1989 року, фокус-пуллером з 2012 року. Виконую функції «фокус-пуллер», тобто виконання фокусування об'єктива кінознімального апарату на необхідних за задумом об'єктах. Знання камер: ARRI. ALEXA, ALEXA plus, ALEXA xt(+), ALEXA mini, ALEXA mini LF. RED Scarlet, RED Epic-X, RED Raven, RED Epic-W Helium 8K, RED Gemini. Blacmagic. BM 2,5K , BM 4K BM URSA mini 4K & 4,6K . Sony. Sony FS7, FS& MII Sony a7 IIs. Знання систем стабілізації: DJI RONIN, RONIN M, RONIN S, RONIN 2

Сертифікати і освіта

PATRIOT Rental Certification

Іноземні мови

Відео

Фільмографія

"Укус Волчицы" (2019)

Евгений Кирей

" Братья по крови " (2019)

Андрей Швец

"Опер по Вызову "2,3,4 (2016-2019)

Андрей Шкир

"Вторая Жизнь" (2016)

Максим Баев

"Брама" (2016)

Вячеслав Цветков

"Чтобы увидеть радугу нужно пережить дождь " (2015)

Игорь Щербаков

"Корабль-2" (2014-2015)

Морад Абдель Фаттах

"Выпускной" (2014)

Андрей Найденов

"Горько - 2" (2014)

Дмитрий Грибанов

"1+1 дома" (2013)

Алексей Назарук