Главная / FOCUS PULLER

Вадим Старжинський

05-11-1978

FOCUS PULLER

Професійні навички

Досвід роботи з 2003 року. Виконую функції «фокус-пуллер», тобто виконання фокусування об'єктива кінознімального апарату на необхідних за задумом об'єктах. Знання камер: ARRI. ALEXA, ALEXA plus, ALEXA xt(+), ALEXA mini, ALEXA mini LF. RED Scarlet, RED Epic-X, RED Raven, RED Epic-W Helium 8K, RED Gemini. Blacmagic. BM 2,5K , BM 4K BM URSA mini 4K & 4,6K . Sony. Sony FS7, FS& MII Sony a7 IIs. Знання систем стабілізації: DJI RONIN, RONIN M, RONIN S, RONIN 2

Сертифікати і освіта

PATRIOT Rental Certification

Іноземні мови

Відео

Фільмографія

Т.С. "Брат по крови 2" (2019)

Кришталович А.

Т.С. "Скажи только слово" (2019)

Дедков Д.

Т.С. "Садовница" (2019)

Дунай Ю.

Т.С. "Я заплачу завтра" (2019)

Сахно А.

Т.С. "Девочки мои" (2018)

Сахно А.

Т.С. "Вкус счастья" (2018)

Дунай Ю.

Т.С. "По законам военного времени 2" (2017)

Мелихов И.

Т.С. "По законам военного времени 1" (2014)

Павленко С.

Т.С. "Улыбка пересмешника" (2013)

Гомербах В.