Главная / FOCUS PULLER

Вадим Шкарбуль

31-03-1986

Професійні навички

Виконую функції «фокус-пуллер», тобто виконання фокусування об'єктива кінознімального апарату на необхідних за задумом об'єктах. Знання камер: ARRI. ALEXA, ALEXA plus, ALEXA xt(+), ALEXA mini, ALEXA mini LF. RED Scarlet, RED Epic-X, RED Raven, RED Epic-W Helium 8K, RED Gemini. Blacmagic. BM 2,5K , BM 4K BM URSA mini 4K & 4,6K . Sony. Sony FS7, FS& MII Sony a7 IIs. Знання систем стабілізації: DJI RONIN, RONIN M, RONIN S, RONIN 2

Сертифікати і освіта

Іноземні мови

ENGLISH - Upper-Intermediate

Відео

Фільмографія

Т/с "Дільничний з ДВРЗ" (2020)

Анатолій Хіміч

Т/с “Стеклянная комната" (2019)

Євгеній Горенко

Т/с "“Вскрытие покажет" (2019)

Олексій Назарук

Т/с "Захоплення" (2019)

Дмитро Гораш

Т/с "Чужая" (2018)

Павел Киселев

Т/с "Жизнь на грани" (2017)

Т/с "Вещдок" (2017)