Главная / GAFFER

Сергій Руденко

13-05-1982

GAFFER

Професійні навички

Виконання підготовчих робіт з обслуговування освітлювальної апаратури; - забезпечення створення світлових ефектів на знімальному майданчику; - здійснення монтажу / демонтажу освітлювальної апаратури. - виконання підготовчих робіт по обслуговуванню кінознімальної апаратури; - обслуговування на знімальному майданчику широкоекранної, широкоформатного апаратури і системи дистанційного і телевізійного спостереження за кадром і за роботою знімальної апаратури; - проводити перевірку кінознімальної апаратури; - виконувати експлуатаційно-технічне обслуговування кінотелевізійних камер і операторської техніки; - асистування оператору на зйомках.

Сертифікати і освіта

Відео

Фільмографія

Х/ф "Дау" (2019)

Юрген Юргес

Х/ф "Позивний бандерас" (2018)

Олександр Землянський

Х/ф "Червоний" (2017)

Олександр Землянський

Х/ф "Гніздо Горлиці" (2016)

Олександр Землянський

Т/с "Дом на холодном ключе" (2016)

Олександр Землянський

Т/с "Лист ожидания" (2012)

Михайло Марков

Т/с "Доставить любой ценой" (2011)

Олексій ламах

Т/с "Крест в круге" (2009)

Ігор Якимов