Главная / 1st DOLLY Mechanic

Руслан Володін

02-10-1986

Dolly-grip

Професійні навички

Робота з долі "Dolly" - Magnum; Grip Factory; Super Panther;Panter Classic; Panther Classic Plus; Panther Husky

Сертифікати і освіта

PATRIOT Rental Certification

Іноземні мови

ENGLISH - Intermediate

Відео

Фільмографія

"Захар Беркут" (2019)

Юрий Король

"Киборги" (2017)

Юрий Король

"Сторожова застава" (2016)

Юрий Король

"Полина и тайна киностудии" (2015)

Thierry Arbogast

"Битва за Севастополь" (2014)

Юрий Король

"Трубач" (2013)

Юрий Король

"Нюхач" (2012)

Андрей Лисецкий

"Клад казака-разбойника" (2011)

Игорь Минаков

"Дело было на Кубани" (2010)

Сергей Бледнов