Главная / 2nd DOLLY Mechanic

Ростислав Седлар

18-09-1994

2ND DOLLY MECHANIC

Професійні навички

Робота з долі "Dolly" - Magnum; Grip Factory; Super Panther;Panter Classic; Panther Classic Plus; Panther Husky

Сертифікати і освіта

Відео

Фільмографія

Т/с "Спіймати Кайдаша" (2020)

Анатолій Сахно

Dizel show "На троих" (2018-2020)

Юрій Міталєв

Реклама "Puma" (2019)

Т/с "Город влюблённых" (2019)

Сергій Рябець

Т/с "Год Собаки" (2018)

Головащук Сергій

Реклама "Google" (2018)

Т/с "Слуга народа-2" (2018)

Кліп "Тіна Кароль - Сила высоты" (2018)

Сергій Бандерос

Кліп "MOZGI - Полюбэ" (2018)

Влад Корольов

Т/с "Окно жизни" (2016)

Олексій ламах