Главная / GAFFER

Роман Вітохін

22-12-1983

GAFFER

Професійні навички

Виконання підготовчих робіт з обслуговування освітлювальної апаратури; - забезпечення створення світлових ефектів на знімальному майданчику; - здійснення монтажу / демонтажу освітлювальної апаратури. - виконання підготовчих робіт по обслуговуванню кінознімальної апаратури; - обслуговування на знімальному майданчику широкоекранної, широкоформатного апаратури і системи дистанційного і телевізійного спостереження за кадром і за роботою знімальної апаратури; - проводити перевірку кінознімальної апаратури; - виконувати експлуатаційно-технічне обслуговування кінотелевізійних камер і операторської техніки; - асистування оператору на зйомках.

Сертифікати і освіта

Відео

Фільмографія

Х/ф "В поле" (2016)

Козенко Євгеній

"Отцовский ремень" (2015)

Дмитро Фурсов

Т/с "Пока станица спит" (2013-2015)

Константин Чумаков

Т/с "Ефросинья" (2009-2012)

Константин Чумаков

Т/с "Ангел хранитель" (2006-2009)

Юрій Чайка

Х/ф "Инфант" (2005)

Виталий Коневцов

Х/ф "9 рота" (2005)

Максим Осадчий-Корытковский

Т/с "Золотые парни" 1,2 (2002-2004)

Павло небера