Главная / 2nd DOLLY Mechanic

Роман Чернюк

07-07-1979

Долли

Професійні навички

Робота з долі "Dolly" Magnum; Grip Factory; Super Panther; Panter Classic; Panther Classic Plus; Panther Husky; Panther Foxy Crane

Сертифікати і освіта

Вища

Іноземні мови

ENGLISH - Elementary

Відео

Фільмографія

Клип Иван Дорн "Ренесанс" (2020)

Денис Лущик

Commercial "OLX" (2019)

Сергей Міхальчук,Евген Губренко

Х/Ф "Оператор Виктория" (2019)

Денис Лущик

Commercial"Pepsi" (2019)

Денис Дужник

Т/с "La Attaché" (2018)

Daniel Miller

Х/Ф"Я,Ти, Він, Вона" (2018)

Brus Alan Green, Ярослав Пілунський

Кліп Boston Bun "Spread Love" (2017)

Simon Chavdoir

Commercial"Macdonald's" (2017)