Главная / FOCUS PULLER

Олексій Кальний

17-05-1988

Перший механік

Професійні навички

Досвід роботи з 2013 року. Знання камер: ARRI. ALEXA, ALEXA plus, ALEXA xt(+), ALEXA mini, ALEXA mini LF. RED Scarlet, RED Epic-X, RED Raven, RED Epic-W Helium 8K, RED Gemini. Blacmagic. BM 2,5K , BM 4K BM URSA mini 4K & 4,6K . Sony. Sony FS7, FS& MII Sony a7 IIs. Знання систем стабілізації: DJI RONIN, RONIN M, RONIN S, RONIN 2

Сертифікати і освіта

PATRIOT Rental Certification

Іноземні мови

ENGLISH - Intermediate

Відео

Фільмографія

«Amstel» (2019)

Dmitriy Bondarenko (Ukraine)

«Позивний Бандерас» (2018)

Alexandr Zemlyanoy (Ukraine)

«Svetka» (2017)

Sergii Bordenyuk (Ukraine)

«Mossad 101» (2017)

Giora Bejach (Israel)

Ilona Zozulya «Kletka» (2017)

Vladislav Voronin (Ukraine)

«Polina» (2015)

Thierry Arbogast (France)

«Megabus.com» (2015)

Ben Jabalah (France)

videoclip ICI - Quand on danse (2015)

Benjamin Nicolas (France)

Соусы - «3 желания» (2015)

Olaf van Gerwen (Netherlands)