Главная / Cameraman

Олексій Дударев

01-01-1970

Оператор-Постановщик, Оператор

Професійні навички

Відбір і втілення на екрані найбільш виразних композиційних, світлотональних та колористичних рішень, точок зйомки, ракурсів, оптичного трактування й освітлення, що мають сприяти максимально повній, глибокій передачі теми й ідеї фільму

Сертифікати і освіта

Киевский Национальный Университет Культуры и Искусств. Факультет - Оператор Кино и Телевидения. Квалификация - Специалист (2004-209).

Іноземні мови

ENGLISH - Elementary

Відео

Фільмографія

Сериал, "Паника Вова-2" (2020)

Оператор-Постановщик

Сериал, "Сліди що зникаюсть" (2019)

Оператор

Сериал, "Первые ласточки" (2019)

Оператор

Сериал, "Филин" (2019)

Оператор-Постановщик

Промо, "Холостяк-9" (2018)

Оператор-Постановщик

Короткометражный фильм, "Потрачено" (2018)

Оператор-Постановщик

Промо ролик, "Invictus Game" (2017)

Оператор-Постановщик

Короткометражный фильм, "Еще один день" (2017)

Оператор-Постановщик

Короткометражный фильм, "Напрокат" (2015)

Оператор-Постановщик

Социальные ролики, "Тепло" для канала СТБ (2014)

Оператор-Постановщик, Оператор