Главная / FOCUS PULLER

Олексій Чмирук

14-03-1978

FOCUS PULLER

Професійні навички

Виконую функції «фокус-пуллер», тобто виконання фокусування об'єктива кінознімального апарату на необхідних за задумом об'єктах. Знання камер: ARRI. ALEXA, ALEXA plus, ALEXA xt(+), ALEXA mini, ALEXA mini LF. RED Scarlet, RED Epic-X, RED Raven, RED Epic-W Helium 8K, RED Gemini. Blacmagic. BM 2,5K , BM 4K BM URSA mini 4K & 4,6K . Sony. Sony FS7, FS& MII Sony a7 IIs. Знання систем стабілізації: DJI RONIN, RONIN M, RONIN S, RONIN 2

Сертифікати і освіта

PATRIOT Rental Certification

Іноземні мови

ENGLISH - Intermediate

Відео

Фільмографія

Т.С. "И будут люди" (2019)

Д.Юриков

Т.С. "Чужая семья" (2019)

П.Муравьев

Х/Ф "Додому" (2019)

А.Фурса

Т.С. " Папаньки" (2018)

Т.Аврамчук

Т.С. " Соломоново решение" (2017)

Д.Юриков

Х/Ф "Инфоголик" (2017)

Т. Аврамчук

Х/Ф "Город в котором не ходят деньги" (2016)

Д.Якимчук

Т.С. " По законам военного времени" (2015)

С. Павленко

Х/Ф "Незламна" (2014)

Т.С. " Защитница" (2012)

С.Бойко