Главная / GAFFER

Олександр Малинка

24-07-1988

GAFFER

Професійні навички

Виконання підготовчих робіт з обслуговування освітлювальної апаратури; - забезпечення створення світлових ефектів на знімальному майданчику; - здійснення монтажу / демонтажу освітлювальної апаратури. - виконання підготовчих робіт по обслуговуванню кінознімальної апаратури; - обслуговування на знімальному майданчику широкоекранної, широкоформатного апаратури і системи дистанційного і телевізійного спостереження за кадром і за роботою знімальної апаратури; - проводити перевірку кінознімальної апаратури; - виконувати експлуатаційно-технічне обслуговування кінотелевізійних камер і операторської техніки; - асистування оператору на зйомках.

Сертифікати і освіта

Відео

Фільмографія

Т/с "Наша доктор" (2020)

Анатолій Сахно

Х/ф "Вузький Міст" (2020)

Анатолій Сахно

Т/с "Повернення" (2020)

Анатолій Сахно

Промо "Dizel show" (2019)

Т/с "Повернення" (2019)

Анатолій Сахно

Т/с "Загадка для Анни" (2019)

Максим Мельник

Т/с "Коли ми вдома" (2014-2018)

Віталій Турутя, Роман Турутя, Юрій Сметанін, Володимир Кратінов, Артем Козирєв, Сергій Ревуцький

Реклама "Гуляй поле" (2015)

Кліп "Океан Ельзи - Не твоя війна" (2015)

Andrew Horner