Главная / 1st DOLLY Mechanic

Олександр Хареба

04-05-1985

1st DOLLY Mechanic

Професійні навички

Робота з доллі "Dolly" - Magnum; Grip Factory; Panther Foxy; Super Panther;Panter Classic; Panther Classic Plus; Panther Husky

Сертифікати і освіта

Іноземні мови

ENGLISH - Pre-Intermediate

Відео

Фільмографія

Т/С "ПРЯТКИ" (2019)

Сергей Крутько

Х/Ф "СХІДНЯК" (2019)

Андрій Котляр

Т/S "CHERNOBYL" (2019)

Крейг Мезин

Т/С "ТОТ, КТО НЕ СПИТ" (2017)

Виталий Запорожченко

Т/С "НЕВИПРАВНІ" (2017)

Артем Васильев (ІІ)

Т/С "ВЕРНИ МОЮ ЛЮБОВЬ" (2014)

Виталий Запорожченко

Т/С "СВАТИ",3,4,5,6,7 (2008 - 2020)

Ігор Щербаков, Максим Гуцу, Сергій Кошель