Главная / Best Boy / Key Grip

Михайло Лісовський

07-02-1985

BEST BOY / KEY GRIP

Професійні навички

Виконання підготовчих робіт з обслуговування освітлювальної апаратури; - забезпечення створення світлових ефектів на знімальному майданчику; - здійснення монтажу / демонтажу освітлювальної апаратури. - виконання підготовчих робіт по обслуговуванню кінознімальної апаратури.

Сертифікати і освіта

PATRIOT Rental Certification

Іноземні мови

ENGLISH - Intermediate

Відео

Фільмографія

"SLOVANIA" (2019-2020)

Martin Ziaran , Stanislav Adam, Volodymyr Ivanov

Т.С. "Прятки" (2019)

Сергей Крутько

"La Attache" (2019)

Daniel Miller

"NELSON" (2018)

Goira Bejach

"Фокстер и Макс" (2018)

Dmitriy Nedria

"THE LINE" (2018)

Martin Ziaran

"EASY" (2016)

Dmitriy Nedria

Т.С. "Как я стал русским" (2015)

Luis Enrique Carrion