Главная / 1st AC

Максим Пічкур

12-10-1994

1ST AC

Професійні навички

Знання камер: ARRI. ALEXA, ALEXA plus, ALEXA xt(+), ALEXA mini, ALEXA mini LF. RED Scarlet, RED Epic-X, RED Raven, RED Epic-W Helium 8K, RED Gemini. Blacmagic. BM 2,5K , BM 4K BM URSA mini 4K & 4,6K . Sony. Sony FS7, FS& MII Sony a7 IIs. Знання систем стабілізації: DJI RONIN, RONIN M, RONIN S, RONIN 2

Сертифікати і освіта

PATRIOT Rental Certification

Іноземні мови

ENGLISH - Pre-Intermediate

Відео

Фільмографія

Т.С. "Тайны" (2019)

Макс Баев

Т.С. "Крепостная" (2019)

"Танька і Володька" (2016-2019)

Александр Шевчишин

"Одного разу під Полтавою" (2014-2019)

Александр Шевчишин

Т.С. «И будут люди» (2019)

Дмитрий Юриков

Т.С. «Выше только любовь» (2018)

Дима Юриков

Т.С. «Соломоново решение» (2018)

Дима Юриков 2018