Главная / Sound Engineer

Ігор Латушкін

11-01-1991

SOUND ENGENEER

Професійні навички

Виконання підготовчих робіт по обслуговуванню кінознімальної апаратури; - навички обслуговування звукової апаратури; - здійснення налаштування звукової техніки; - забезпечення запису звуку на знімальному майданчику; - виконання експлуатаційно-технічного обслуговування звукового обладнання; - забезпечення зберігання та передачі записаного звукового матеріалу; - знання особливостей звукової апаратури (Аудіо-рекордери: Sound Devices 788T, 744T, 722; Tascam DR-680, HS-P82; Fostex PD-606, 604; Edirol R-4 Pro; Zoom та інші. Радіосистеми: Sennheiser ew100 g2,g3. Ew100-935 g3. Skp100 g2. Skp300 g3 та інші)

Сертифікати і освіта

Іноземні мови

ENGLISH - Pre-Intermediate

Фільмографія

Х/Ф "Погані дороги" (2019)

Т.С. "Дефективи 3" (2019)

Х/Ф "Чичері" (2018)

Т.С. "Завещание принцессы" (2017)

“УПС” "Добро пожаловать на Канары" (2016)

Т.С. "Код Констянтина" (2015)

Т.С. "Відьма" (2014)

Кіностудія "PRO TV" -Т.С. "1943" (2013)

Х/Ф "Домоправитель" (2013)

Т.С “Таксі” (2011-2012)