Главная / 1st AC

Дмитро Нестеренко

17-02-1985

FOCUS PULLER

Професійні навички

Досвід роботи з 2009 року. Виконую функції «фокус-пуллер», тобто виконання фокусування об'єктива кінознімального апарату на необхідних за задумом об'єктах. Знання камер: ARRI. ALEXA, ALEXA plus, ALEXA xt(+), ALEXA mini, ALEXA mini LF. RED Scarlet, RED Epic-X, RED Raven, RED Epic-W Helium 8K, RED Gemini. Blacmagic. BM 2,5K , BM 4K BM URSA mini 4K & 4,6K . Sony. Sony FS7, FS& MII Sony a7 IIs. Знання систем стабілізації: DJI RONIN, RONIN M, RONIN S, RONIN 2

Сертифікати і освіта

PATRIOT Rental Certification

Іноземні мови

ENGLISH - Intermediate

Відео

Фільмографія

Pulse (2019)

Юрий Король

Testament Princese (2019)

Andrey Polivaniy

Захар Беркут (2019)

Юрий Король

Скажене Весілля (2018)

Тим Аврамчук

Seventh Guest (2018)

Alexander Vatalev

Гірська жінка: На війні. (2018)

BERGSTEINN BJORGULFSSON

Dont Talk About Love (2014)

Alexey Kalin

Forgotten (2011)

Erol Zubcevich