Главная / Sound Engineer

Дмитро Конопляник

19-05-1983

SOUND ENGENEER

Професійні навички

Виконання підготовчих робіт по обслуговуванню кінознімальної апаратури; - навички обслуговування звукової апаратури; - здійснення налаштування звукової техніки; - забезпечення запису звуку на знімальному майданчику; - виконання експлуатаційно-технічного обслуговування звукового обладнання; - забезпечення зберігання та передачі записаного звукового матеріалу; - знання особливостей звукової апаратури (Аудіо-рекордери: Sound Devices 788T, 744T, 722; Tascam DR-680, HS-P82; Fostex PD-606, 604; Edirol R-4 Pro; Zoom та інші. Радіосистеми: Sennheiser ew100 g2,g3. Ew100-935 g3. Skp100 g2. Skp300 g3 та інші).

Сертифікати і освіта

PATRIOT Rental Certification

Іноземні мови

ENGLISH - Intermediate

Відео

Фільмографія

"Відморожений" (2019)

"На троих" Dizel-show (2019)

"Kingdom" (2019)

"Девочки мои" (2018)

"Тарас. Повернення" (2017)

"Прерванная игра" (2017)

"Папа Ден" (2016)

"Вихід з Дебальцево" (2016)

"Майор и магия" (2016)

"Скамейка" (2010)