Главная / 1st DOLLY Mechanic

Денис Корольов

14-09-1977

Dolly-grip

Професійні навички

Робота з долі "Dolly" - Magnum; Grip Factory; Panther Foxy; Super Panther;Panter Classic; Panther Classic Plus; Panther Husky

Сертифікати і освіта

PATRIOT Rental Certification

Іноземні мови

ENGLISH - Intermediate

Відео

Фільмографія

Serial: Chernobyl (2019)

Крейг Мезін

Дизель- Шоу (2019)

Клип Время и стекло (2019)

Слуга народу (2018)

Сергій Кошель

Клип Антитіла (2018)

Сериал "Капитанша" (2017)

Сергей Борденюк

Сериал "Окно жизни" (2016)

Окно жизни