Главная / 1st DOLLY Mechanic

Артур Мартинюк

14-01-1990

Dolly-grip

Професійні навички

Робота з долі "Dolly" - Magnum; Grip Factory; Super Panther;Panter Classic; Panther Classic Plus; Panther Husky

Сертифікати і освіта

Іноземні мови

ENGLISH - Intermediate

Відео

Фільмографія

Commercial Olx (2019)

Сергій Міхальчук,Євген Губренко

Х/Ф "Оператор Вікторія" (2019)

Денис Лущик

"Commercial Pepsi" (2019)

Денис Дужник

Х/Ф "Kingdom" (2019)

Вова Іванов

Т/С "La Atachе" (2018)

Daniel Miller

Х/Ф "Я,Ти,Він,Вона" (2018)

Bruce Alan Greene,Ярослав Пілунський

Кліп Cold Play “Up and Up” (2016)

Roman Linetsky

Мюзікл "Аліса в країні чудес" (2015)

Слава Лазарєв

Т/С "Мажор" (2013)

Улугбек Хамраєв

Промо ролік України до EURO 2012-Включи Україну (2011)

Юрій Король