Главная / DIT

Артур Клименко

27-06-1987

PLAYBACK OPERATOR

Професійні навички

Досвід роботи з 2012 року. Транскодування. Композінг «на льоту» і «оффлайн». Data-management. DIT і videoassist на знімальному майданчику, професійний оператор Qtake HD, контроль якості (експозиція, баланс білого та ін.) Картинки на майданчику, цифровий «плейбек» з чорновими відеоефектами і монтажем (crop, scale, flip, mask і ін.). Навички і досвід роботи з наступним програмним і апаратним комплексом: Qtake HD, Davinci Resolve, Adobe After Effects, 3ds Max studio, Finalcut Pro, Adobe Premiere Pro, Pomfort Silverstack, Pomfort Livegrade, Arri Alexa, Alexa XT, Alexa Mini, Alexa LF, Codex, Canon, Red, Blackmagicdesign, Aja Video Systems , Convergent design, Windows, MacOS and etc.

Сертифікати і освіта

PATRIOT Rental Certification

Іноземні мови

ENGLISH - Advanced

Відео

Фільмографія

Оператор Виктория (2019)

Денис Лущик

Это любовь (2015)

Анатолий Сахно

Битва за Севастополь (2014)

Юрий Король

Все могут короли (2014)

Иван Малютин

Марк "Изабелла" (2014)

Сергей Саломатин

Страна У (2014)

Александр Шевчишин, Алексей Назарук

Серега "Лють" (2014)

Влад Якименко

Olga Makovetska "Pin up" (2014)

Ярослав Пилунский

Svetlana Loboda "Под лед " (2014)

Ярослав Пилунский

Дай мне любовь (2013)

Виталий Запорожченко