Главная / 1st AC

Артем Пастух

03-02-1984

1st AC

Професійні навички

Знання камер: ARRI. ALEXA, ALEXA plus, ALEXA xt(+), ALEXA mini, ALEXA mini LF. RED Scarlet, RED Epic-X, RED Raven, RED Epic-W Helium 8K, RED Gemini. Blacmagic. BM 2,5K , BM 4K BM URSA mini 4K & 4,6K . Sony. Sony FS7, FS& MII Sony a7 IIs. Знання систем стабілізації: DJI RONIN, RONIN M, RONIN S, RONIN

Сертифікати і освіта

Іноземні мови

ENGLISH - Intermediate

Відео

Фільмографія

Х/ф “Номери” (2020)

Adam Sikora

Х/ф “Із зав'язаними очима” (2020)

Олександр Поздняков

Т/с “Схованки” (2019)

Сергій Крутько

Д/ф ”Як тебе звати” (2017)

Сергій Крутько

Т/с "Недотуркані" (2016)

Олександр Глінченко

Т/с "Слуга народу 1,2" (2015)

Сергій Кошель

Х/ф "Милий Ганс, дорогий Петро" (2015)

Oleg Mutu

Т/с "Майор і магія" (2015)

Олексій Ламах

Т/с "Легковажна жінка” (2014)

Олексій Цвілодуб

Т/с "Манекенниця" (2014)

Вячеслав Лазарев