Главная / 1st AC

Андрій Дідик

22-10-1993

1ST AC

Професійні навички

Знання камер: ARRI. ALEXA, ALEXA plus, ALEXA xt(+), ALEXA mini, ALEXA mini LF. RED Scarlet, RED Epic-X, RED Raven, RED Epic-W Helium 8K, RED Gemini. Blacmagic. BM 2,5K , BM 4K BM URSA mini 4K & 4,6K . Sony. Sony FS7, FS& MII Sony a7 IIs. Знання систем стабілізації: DJI RONIN, RONIN M, RONIN S, RONIN

Сертифікати і освіта

Відео

Фільмографія

Т.С "Меня зовут Саша" (2019)

Олександр Клименко

Т.С. "Маркус" (2019)

Константин Пономарьов

Т.С. "Кріпосна" (2019)

Сергей Ревуцкий, Алексей Ламах

Т.С."Виходьте без дзвінка" (2018)

Дмитрий Никонов

Т.С. "Лікар Ковальчук 2" (2018)

Сергій головачьов

Т.С. "Київ вдень та вночі" (2016-2017)