Главная / 1st DOLLY Mechanic

Євгеній Кошков

20-02-1974

1ST DOLLY MECHANIC

Професійні навички

Досвід роботи з 2016 року. Робота з долі "Dolly" - Magnum; Grip Factory; Super Panther;Panter Classic; Panther Classic Plus; Panther Husky

Сертифікати і освіта

Відео

Фільмографія

Т/с "Тень звезды" (2020)

Дмитрий Шлыков

Кліп "Антитіла" (2019)

Тизер до Х/ф «Я, НІНА» (2019)

Сергій Михальчук

Т/с "Первые ласточки" (2019)

Олександр шилов

Т/с "Часы с кукушкой" (2019)

Максим Баев

Х/ф "Бобот та Енергія Всесвіту" (2018)

Володимир Іванов

Dizel show "На троих" (2018)

Реклама "Хлібний дар" (2018)

Кліп "A-Dessa (Стас Костюшкин) - Караочен" (2015)