Home / 1st DOLLY Mechanic

Nikita Solovyov

25-04-1990

1ST DOLLY MECHANIC

About

Working with Dolly - Magnum; Grip Factory; Super Panther; Panther Classic; Panther Classic Plus; Panther Husky; Panther Foxy Crane.

Certificates and education

Foreign languages

ENGLISH - Intermediate

Video

Filmography

Т/с "Спіймати Кайдаша" (2020)

Анатолій Сахно

Dizel show "На троих" (2018-2020)

Юрій Міталєв

Реклама "Puma" (2019)

Т/с "Город влюблённых" (2019)

Сергій Рябець

Т/с "Год Собаки" (2018)

Головащук Сергій

Реклама "Google" (2018)

Т/с "Слуга народа-2" (2018)

Кліп "Тіна Кароль - Сила высоты" (2018)

Сергій Бандерос

Кліп "MOZGI - Полюбэ" (2018)

Влад Корольов

Т/с "Окно жизни" (2016)

Олексій ламах