Home / 1st DOLLY Mechanic

Ruslan Volodin

02-10-1986

Dolly-grip

About

Certificates and education

PATRIOT Rental Certification

Foreign languages

ENGLISH - Intermediate

Video

Filmography

"Захар Беркут" (2019)

Юрий Король

"Киборги" (2017)

Юрий Король

"Сторожова застава" (2016)

Юрий Король

"Полина и тайна киностудии" (20115)

Thierry Arbogast

"Битва за Севастополь" (2014)

Юрий Король

"Трубач" (2013)

Юрий Король

"Нюхач" (2012)

Андрей Лисецкий

"Клад казака-разбойника" (2011)

Игорь Минаков

"Дело было на Кубани" (2010)

Сергей Бледнов